Afvoer Ontstoppen
Barendrecht

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Barendrecht

Afvoer Ontstoppen Barendrecht? Loopt het water in uw gootsteen niet meer door? Of heeft u een andere afvoer verstopt? Dat is erg vervelend als je de afvoer nodig hebt voor de dagelijkse bezigheden. Dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Onze ontstoppers hebben alle benodigde kennis en apparatuur tot hun beschikking om uw verstopping snel en vakkundig te verhelpen. Zo weet u zeker dat u weer zonder zorgen gebruik kunt maken van de voorzieningen/apparaten die op de afvoer aangesloten zitten.

Laat u het ontstoppen liever uitvoeren door een ervaren ontstoppingsbedrijf? Of is het u niet gelukt om verstopping te verhelpen? Schakel dan direct een ervaren vakman in door te bellen naar 0180 202 593. Afvoer Ontstoppen Barendrecht helpt u graag!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Services

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0180 202 593

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Barendrecht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht

Heeft u last van een verstopte wc? Of zit er aan andere afvoer verstopt? Geen probleem! u kunt 24 uur, 7 dagen per week op de hulp rekenen van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor spoedklussen die direct verholpen moeten worden en niet kunnen wachten. Dit wil zeggen dat u ons 24 uur, 7 dagen per week kunt bereiken.

Het maakt ons niet uit wat voor verstopping u heeft, of met welk ander afvoerprobleem u kampt. Ontstoppingsdienst Barendrecht staat voor u klaar. Maak gerust een afspraak via 0180 202 593!

Jaren Ervaring

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Het ontstaan van afvoerverstoppingen is een proces wat soms maanden kan duren.
Het begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Denk hierbij aan vuil zoals vet, olie, etensresten, haren, zeepresten of andere voorwerpen die in de afvoer terecht zijn gekomen.

Hier is aan het begin nog niks van te merken. In de loop der tijd wordt de kleine ophoping groter en groter. U zult pas merken dat er een verstopping zit op het moment dat de blokkade zo groot is dat het water er niet goed meer langsheen kan stromen.

Het is aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen met een erkende ontstoppingsdienst als u merkt dat er een (beginnende) verstopping zit. Als de blokkade zo groot is duurt het soms niet lang meer voordat de afvoer helemaal dichtslibt.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht inschakelen voor een verstopping? Neem dan gerust contact op met via 0180 202 593. Onze vakmannen staan voor u klaar.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Verstoppingen zijn erg vervelend. We begrijpen het als u het eerst zelf wilt proberen om de verstopping te ontstoppen. 

Er zijn veel verschillende methodes en middelen te koop om afvoerverstoppingen te verhelpen. Het is voor velen niet duidelijk welke methode wél en welke methode niet werkt bij het ontstoppen. Daarom hebben wij op deze pagina een selectie gemaakt van effectieve manieren om een afvoer te ontstoppen.

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht raadt u het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af. Veel middelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast de binnenwanden van de afvoer aan.

Daarnaast werken de middelen vaak ook helemaal niet voor een hardnekkige verstopping. Wij komen regelmatig bij mensen thuis die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt zonder resultaat.

De middelen kunnen dan hard worden en gaan klonten. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger want dan zit er een blokkade van ontstoppingsmiddel voor de oorspronkelijke verstopping.

Ontstoppingsdienst Barendrecht vindt het ook niet verantwoord dat al die chemicaliën zomaar door de afvoer gespoeld worden. Het water in het hoofdriool wordt hierdoor onnodig vervuild. Daarnaast is de afbraak van de chemicaliën niet goed voor het milieu.

Lukt het u niet om zelf de verstopping te verhelpen? Schakel dan een professionele riool- en afvoerspecialist in. Ontstoppingsbedrijf Barendrecht helpt u graag. Neem gerust contact voor een afspraak met één van onze ontstoppers.

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon is het onderdeel met de vorm van een zwanenhals. Dit zorgt ervoor dat u geen vieze stank in huis heeft van de afvoer of het riool.
Door de vorm gebeurt het regelmatig dat een sifon verstopt raakt. Het is daarom aan te raden om eerst te sifon te controleren indien u last heeft van een verstopte gootsteen of een verstopte wastafel.

De sifon van een gootsteen of wastafel is meestal eenvoudig los te draaien. Vervolgens kunt u de sifon schoonmaken met warm water. Als het vuil vast zit kunt u de sifon in een emmer met soda leggen zodat het vuil los kan weken.

Ook een wc heeft een sifon. Deze is echter niet los te draaien. U kunt wel rubberen handschoenen aantrekken en voelen of de verstopping in de sifon zit. Eventueel kunt u eerst een plopper gebruiken om de verstopping terug de wc pot in te zuigen.

Denkt u dat de sifon van de hemelwaterafvoer verstopt is? Dan kunnen wij dit voor u ontstoppen en doorspuiten zodat de afvoer van water weer gaat zoals het hoort.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping in uw afvoer, is het gebruik van een ontstoppingsveer zeker een goede methode.
Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Zorg wel dat u beheerst te werk gaat om onnodige schade te voorkomen. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten.

Spoelt het water direct weer goed weg? Dan weet u dat de verstopping succesvol is verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. De ontvettende werking van de soda zorgt ervoor dat ook het laatste vastzittende vuil loskomt van de afvoerwanden.

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Wanneer uw afvoer flink verstopt zit, is het gebruik van een ouderwetse plopper een goede methode die zeker het proberen waard is. Dit is een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein.
Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat uw plopper flexibel wordt. Dit doet u eenvoudig door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar uzelf toe. Het gaat bij deze methode om de trekkende beweging, hierdoor ontstaat zuigkracht. Herhaal dit een aantal keer tot de verstopping naar boven komt. Deze kracht moet ervoor zorgen dat het vuil als het ware los komt van de afvoerwand.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt.

Let er bij deze methode op dat u de plopper zonder veel kracht op de afvoer drukt. Op het moment dat u dit wel doet bestaat de kans dat u onnodige schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Soda (ook wel zuiveringszout genoemd) en azijn zijn twee natuurlijke middelen met een ontvettende en reinigende werking. De middelen zijn daarom uitermate geschikt voor het ontstoppen van verstoppingen die bestaan uit een blokkade van vet, etensresten, haren, etc.

Door de soda en azijn laten de vet- en vuildeeltjes los van de afvoerwand. Hierdoor komt de blokkade hopelijk los zodat de verstopping weggespoeld kan worden. Hoe dit werkt? Hieronder hebben we speciaal voor u instructies beschreven:

Vul een glas met soda en een glas met azijn. Giet beide glazen leeg in de afvoer en geef de middelen de tijd om in te werken. Wij adviseren om het ‘s avonds na het eten te doen en een hele nacht te laten staan.

Vul een emmer met warm water en giet hier wat soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Kijk vervolgens of de afvoer weer naar behoren werkt. Zo niet, dan kunt u deze stappen meerdere keren herhalen.

Heeft dit nog niet het gewenste resultaat? Dan kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van azijn. Vul een emmer met een halve liter azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en doorloop de bovenstaande stappen opnieuw.

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping of andere rioolproblemen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze vakmannen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Barendrecht is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Bij Ontstoppingsdienst Barendrecht bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht via 0180 202 593.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

99

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

29

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Barendrecht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0180 202 593

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Barendrecht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Barendrecht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Barendrecht!

Afvoer Ontstoppen Barendrecht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Barendrecht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Barendrecht

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Barendrecht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Barendrecht

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 0180 202 593 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Barendrecht te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Barendrecht. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsdienst Barendrecht begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 0180 202 593 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Barendrecht via 0180 202 593.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0180 202 593.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0180 202 593.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Barendrecht uit?
Ontstoppingsbedrijf Barendrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Barendrecht bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Barendrecht en omstreken. Waar u ook woont in Barendrecht, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!